Kategorier
Säkerhet

Låssmed med många tjänster i Järfälla

Kontoret hade varit en plats för endast anställda. Med ny adress behövde de anlita en  låssmed i Järfälla för vara säkra på att dörren alltid förblev stängd.

Det var fantastiskt att det lilla telesaleskontoret hade landat flera nya kontrakt. Den anledningen var god nog för att chefen Niklas skulle ta tag i att hitta en bättre lokal. Det innebar bland annat att den var betydligt större då de behövde bli fler anställda för att kunna möta kundernas krav på effektivitet.

För att få bra personal var en av de viktiga punkterna i sökandet att hitta lokaler som låg centralt i Järfälla. Då kunde de anställda enkelt ta sig till jobbet. De nuvarande lokalerna låg en bit utanför och inga lokala transporter tog sig hela vägen fram. En central fastighet skulle vara perfekt även om det skulle betyda att de behövde lås på dörren. För det tänkte han kontakta en låssmed för att få lite idéer.

Låssmed med bra idéer

När den perfekta lokalen dök upp låg den mycket centralt och det avgjorde saken. Niklas skrev kontrakt med hyresvärden och började planera för flytten. När det var klart kontaktade han en låssmed i Järfälla som kom för att se vad som kunde göras för att säkra fastigheten. Förutom att ordna kodlås och porttelefon fanns en del annat att fundera på.

Låst dörr hade de haft förr. Det som hade hänt en gång var att en person lyckats ta sig in då dörren inte stängs efter att en anställd kommit in. Men låssmeden berättade att det fanns dörrstängare som skulle garantera att dörren stängdes så snart en person gått in. Det var precis det som Niklas letat efter utan att veta det. Han beställde allt de diskuterat om och så snart de hade tillgång till lokalerna skulle låssmeden sätta igång.

Mer information för dig kan du hitta på webbsida: låssmedjärfälla.se