Pulverlansen är nu LANSERAD! IFIC Revinge 2018

Den färdiga produkten visades upp på International Firefighter Instructor Conference som i år hölls på MSB i Revinge och kan därmed förklaras lans-erad!

Jag (Daniel Abrahamsson) och Pulverlansen deltog på IFIC i Revinge. Där fick vi lyssna till intressanta talare från hela världen som berättade om sin utmaningar med bränder. Allt från skyskrapor i Honkong där upp till 14pers kan dela på ett rum till hur partikelacceleratorer 100m under jordskorpan skyddas mot brand i CERN. Allt var mycket intressant och jag måste tacka alla härliga personligheter från hela världen som jag fått träffa, jag hoppas att vi får träffas igen! Forskning och utveckling inom brand är fortfarande ung men mycket händer nu, förhoppningsvis får Pulverlansen vara med och forma nästa era.

Det är tid att lämna brandgaserna bakom oss och använda ordet brandrök framöver (där de brännbara gaser bara en av komponenterna), det tror jag att alla var enade om.