Välkommen till vår webbplats!

Här kan du hitta information om Pulverlansen.

Pulverlansen är utvecklad utifrån användarens behov. En stilren utrustning som erbjuder en effektiv omedelbar åtgärd utifrån det omtalade konceptet med pulverlans.

Ett brandredskap ska tåla tuffa tag, det ska vara funktionellt och samtidigt gå snabbt och smidigt att använda. Vi använder material och komponenter av hög kvalité. Handskyddet visar att vi inte lämnar något åt slumpen. Varken i form eller funktion (bild till vänster). 


Nyheter


Tillbaka till översikten

2017-03-29

Vinterdvala för Pulverlansen

Vintern har varit en jakt efter leverantörer och smarta lösningar som kan ge en attraktiv kvalitetsprodukt till ett vettigt pris. Informationen om utvecklingen har hållits lågt med anledning av andra aktörer som vill utnyttja det till sin fördel. Tyvärr blir den lilla innovatören lätt utsatt av de stora aktörerna med deras resurser på en relativt liten marknad. Men det sista ordet är inte sagt ännu. Efter en lång väntan fick jag de fullvärdiga prototyperna av Pulverlansen i dagarna. Det är lite av en Ferrari i jämförelse med pulverspiken och har en del intressanta fördelar. Den kan snart vara ett tillgängligt alternativ.
Är ni intresserade av den här produkten? Är ni intresserade av att främja nya innovatörer på marknaden? Tala om det för oss så ska ni få se mer av den.Tillbaka till översikten