Välkommen till vår webbplats!

Här kan du hitta information om Pulverlansen.

Pulverlansen är utvecklad utifrån användarens behov. En stilren utrustning som erbjuder en effektiv omedelbar åtgärd utifrån det omtalade konceptet med pulverlans.

Ett brandredskap ska tåla tuffa tag, det ska vara funktionellt och samtidigt gå snabbt och smidigt att använda. Vi använder material och komponenter av hög kvalité. Handskyddet visar att vi inte lämnar något åt slumpen. Varken i form eller funktion (bild till vänster). 


Nyheter


Tillbaka till översikten

2016-10-11

Skadeplats 2016

Jag var med som deltagare på Skadeplats 2016. Det är ännu inte den största men troligtvis den viktigaste konferensen inom svensk räddningstjänst. Flera matnyttiga föreläsningar hölls inom brand och räddning. Ett återkommande inslag gällde de mindre, uppdelade styrkorna och FIP (Första Insats Person). Resurser som kommer snabbt på plats kan förstärka förmågan trots begränsad utrustning. Att använda pulverlans var ett av de metodval som nämndes. Mer om konferensen och material från föreläsningarna finns på http://www.brandskyddsforeningen.se/utbildningsinformation/dokumentation/skadeplats_2016
/DanielTillbaka till översikten